Search
  • R V

Вечните аксесоари – Част I

Updated: Jan 28

Аксесоарите за цялостната визия са като подправките за хубавото ястие. Те носят характер, помагат ни да изразим себе си, но ако прекалим с тях или не ги подберем умело – резултатът може да бъде гротесков.


Съществуват няколко непреходни типа аксесоари, неподвластни на модата и времето, които си заслужава да имаме в гардероба.Перлите

Неслучайно перлените бижута се предават от поколение на поколение. Независимо дали имате огърлица, обеци или гривна с перли – те винаги носят усещането за стил, аристократичност и класика. Освен това, перлите ще са един от хитовете за 220 г., така че си струва да им обърнем по-специално внимание.


Ръкавиците


Кожените ръкавици винаги са актуални, но все повече дизайнери наблягат на тези, изработени от изкуствени материали, които също изглеждат превъзходно. Освен че предпазват ръцете ви от студеното време, ръкавиците придават на визията ви елегантност и завършеност. Комбинирайте ги с палто, връхна дреха с прав силует или туид сако.


Класическият шал

Отново един полезен и същевременно красив артикул, който може да носите през всичките сезони и да го комбинирате с различни визии. Шалът може да ви бъде изключително полезен, за да освежите и придадете дълбочина на монохромни тоалети. Освен това, кой е казал, че може да го носите само около врата. Един хубав копринен шал би бил чудесен акцент, ако го вържете за дамската си чанта.


Класическата чанта

Като споменахме чанти, може да заложите на структуриран модел в класически неутрални цветове – бежов, сив, кафяв, в цвят камел или черен. Тези нюанси никога не излизат от мода и винаги могат да ви извадят от ситуация, така че подобна чанта в гардероба ви е добра инвестиция.


Кои са другите аксесоари, които никога не излизат от мода, ще разберете скоро.0 views
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Rumyana Velichkova, Image Consultant. All rights reserved.