Search
  • R V

Вечните аксесоари – Част II

Споменахме вече, че аксесоарите са важна част от визията, защото придават завършеност и допълват нашето излъчване. Освен това, те могат да служат като метод да отвлечем вниманието от дадено място и да го насочим към друго, което дава на аксесоарите още една червена точка.


Ако трябва да инвестираме в аксесоари, то е добре да се спрем на тези с непреходна класическа стойност. В миналата статия разгледахме някои от вечните аксесоари, а сега ще допълним списъка с нови пет.


Класическата шапка

Въпреки че не е много популярна сред нашите географски ширини, класическата шапка е извоювала достойно място на един от най-красивите и ценени аксесоари на запад. При избора на шапка също е препоръчително да заложим на класическите цветове, като бяло, камел, бургунди червено, тъмно синьо или черно. Отново напомням да внимавате с черния цвят, особено ако кожата ви е много бледа и светла. Ако не знаете кои цветове ви подхождат най-много, обърнете се за съдействие към имидж консултант, който да ви посъветва след детайлен цветови анализ.


Класическият часовник

Казват, че щастливите хора не носят часовник, но ако оставим това настрана, не можем да отречем, че този аксесоар излъчва неустоима класика и елегантност. Особено ако е изработен от висококачествени материали, часовникът може да играе роля на бижу-акцент и със сигурност ще привлече вниманието към вас.

Слънчевите очила

Ако изберете правилната форма и цвят, класическите очила могат да подчертаят чертите на лицето ви и да шлифоват цялостната ви визия. Не е необходимо да имате много очила – достатъчно е тези, които изберете, да ви пасват отлично. Пробвайте различни класически форми – авиаторски, котешки, ретро – и вижте с кои ще се чувствате най-добре.


Диамантите

Освен че са „най-добрите приятели на момичетата“, диамантите притежават непреходна стойност и красота. Независимо дали носите истински или изкуствени диаманти, блясъкът на тези камъни издава лукс и изтънченост. Ако бижуто ви е много обемно, съветвам ви да го носите като акцент и да не прекалявате с „диамантената“ визия, защото може да навлезете в зоната на безвкусието.

Телесен цвят обувки

Да, има дрехи, които просто имат нужда от подобни обувки. Те подхождат на почти всичко, а най-голямото им предимство е, че оптически издължават визията ви. Затова класическите нюд обувки определено имат място във вашия гардероб.0 views
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Rumyana Velichkova, Image Consultant. All rights reserved.