Search
  • R V

Какво да подарим за празника на любовта?

Свети Валентин е в края на седмицата и ако може да се съгласим, че подаръците за жените са по-лесни, тези за мъжете могат да са изпитание и за най-стабилните нерви. Като имидж консултант често ми се налага да съветвам моите клиенти какво и как да пазаруват - не само за тях самите, но и за любимите им хора. Ето защо, в следващите няколко реда ще ви подшушна с какво може да зарадвате своята половинка.

Когато избираме подарък, водещите въпроси трябва да бъдат: „Какво харесва?“, „Какво е неговото/нейното хоби?“, „Има ли го вече?“ и не на последно място „Какъв бюджет мога да отделя?“. Особено за подаръците около 14 февруари не е нужно да се изхвърляте с голяма сума – понякога скромният подарък може да бъде по-ефектен от скъпия.


Ако и след тези въпроси все още сте затруднени с избора, предлагам ви няколко унисекс подаръка, с които със сигурност ще имате успех.


Персонализирана дреха – няма нищо по-хубаво от това да оставите индивидуалния си почерк върху подаръка. Може да направите специална тениска с надпис или пък да отидете малко по-далеч и да купите риза, върху която да избродирате инициалите на вашия партньор.


Персонализиран аксесоар – за да сте винаги заедно, може да гравирате вашия монограм върху плочка от злато или сребро или пък да бъдете още по-оригинални и да направите гривна с географските координати на мястото, където за първи път сте се целунали, например.


Нещо много лично – това може да бъде албум с ваши снимки – да, защото в ерата на дигиталните технологии снимките ни почти не виждат живот извън телефона. Романтичен жест ще е и да направите персонализирана географска карта с всичките места, на които сте били заедно.


Съвместно преживяване – поводът е такъв, че не е срамно да купите подарък, от който и двамата може да се възползвате. Идеи тук са билети за концерт на любимата ви група или пък – за театър. Ако обичате настолните игри, подарете си една. Друг оригинален и полезен подарък е ваучер за имидж консултация или цветови анализ, който може да проведете заедно или индивидуално и след който мога да ви гарантирам, че ще се чувствате чисто нови и с отлично самочувствие. А това е важно за всяка връзка.

0 views
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Rumyana Velichkova, Image Consultant. All rights reserved.