Search
  • R V

Как да носим червено?

Червеното доста се експлоатира около 14 февруари, включително и в дрехите. Този цвят обаче не е от най-лесните за носене и често допускаме грешки в съчетанията му. Ето няколко възможни варианта как да добавите червен акцент в облеклото си, за да изглеждате едновременно стилни и запомнящи се.


Пола тип „молив“ в червено


Най-добре съчетайте червената пола с монохромен топ в бяло, слонова кост или камел. Тук може да експериментирате с нюансите на червеното, ако прекалено крещящият цвят не ви харесва или пък не ви подхожда. В тази комбинация много внимавайте с обувките – по-тъмните цветове могат оптически да скъсят краката ви, затова най-добре заложете на обувки в телесен цвят.Червен топ


Ако изберете блуза, риза или пуловер в нюанс на червеното, долната част на облеклото може да бъде както в монохромен цвят (сиво, класическо синьо, камел), така и в малко по-смели и разчупени десени (животински принтове или каре). Тук бъдете внимателни за пропорциите на тялото си, защото в зависимост от цветовата комбинация, може да скъсите или издължите торса си.

Червен панталон


Подобно на червената пола, червените панталони се набиват на очи и задължават горната част на облеклото да е по-изчистена и неутрална, освен ако в нея не се съдържа елемент със същото червено от панталона.


Червено върху червеноТова е цветова комбинация за напреднали, но ако съчетанието на нюансите и материите е направено добре, визията изглежда поразително. Играта с червените нюанси позволява да скулптираме тялото си и да създаваме оптически измами.


Червен акцент


Червеният акцент винаги е добра идея, ако искаме да разнообразим и освежим едноцветните визии. Може да изберете чифт красиви червени обувки, чанта, колан или колие.


Червеното е прекрасен цвят с много хубави послания. Като имидж консултант и експерт по цветови анализ обаче ви съветвам да разберете кои от нюансите му най-добре подхождат на вашата визия, за да изглеждате стилно и хармонично.

0 views
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Rumyana Velichkova, Image Consultant. All rights reserved.