Search
  • R V

Господа, време е да изразите себе си

Научно доказано е, че мъжете са по-суетни от жените. През последните години господата станаха по-смели, по-категорични и по-уникални в личния си стил. А за онези, които все още имат колебания как най-добре да изразят себе си чрез облеклото, следващите редове са за вас.


Зимата е отличен период да направите ретроспекция на визията си и да помислите какво от нея да промените и какво да запазите. Ето план за действие:


· Огледайте се в огледалото от главата до петите (знам, че го правите, но този път – малко по-детайлно). Какво бихте искали да промените? Прическата? Да пуснете брада? Да стопите някой друг килограм? Не бъдете твърде строги със себе си – най-устойчивите промени започват с малки крачки;


· Прегледайте гардероба си – изхвърлете от него неща, които не сте обличали повече от година. Или ги подарете, но освободете място за нови.


· Разгледайте марки и силуети, които радват окото ви. Предполагам, че ползвате Инстаграм. Последвайте хора и брандове, които ви вдъхновяват.


· Гледайте, но не бързайте да купувате. Това може би е най-сложната част, защото повечето мъже действат със замах и решават проблема с обновяването на гардероба си точно след няколко часа в мола. Изграждането на личен стил е процес, в който не трябва да бързате. По-добре инвестирайте в малко, но качествени артикули;


· Помислете за детайлите, с които да изпъкнете. Изберете нещо, което да ви отличава и да ви носи удоволствие – специални ръкавели, ризи с персонализирани инициали, шапки, часовници, гривни…Изберете вашето и го направете неизменна част от стила си;


· Срещнете се с имидж консултант – да, това не е запазена територия само за дамите. Една среща със специалист ще ви спести много време в лутане кои са подходящите за вас цветове, десени, дрехи и аксесоари.


Е, готови ли сте да покорите 2020 с чисто нов имидж?


0 views
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Rumyana Velichkova, Image Consultant. All rights reserved.