Румяна Величкова - професионален имидж консултант 

Преди да съм се приближила достатъчно близо до вас - на улицата, на среща или на парти, вие вече сте ми съобщили вашия пол, възраст и статут чрез своя външен вид. Освен това ми поднасяте и важна информация за вашата работа, личност, стил, вкусове, сексуални желания и дори настроението, в което сте. Преди още да сме започнали да разговаряме, ние вече сме говорили на едно по-друго ниво, наречено „ИМИДЖ“. Моята задача е да ви улесня именно в тази комуникация, за да бъдете винаги най-високо оценени. Ролята ми е да ви помогна да се представите в най-добрата и подходяща светлина, демонстрирайки индивидуалния си потенциал по най-добрия възможен начин. Без значение е дали се занимавате с бизнес, дали работите от вкъщи или не работите, имидж консултантът е човекът, който ще ви разкрие тайните на трите най-важни области на личния бранд:

  • Външен вид

  • Поведение

  • Комуникация

 

Въздействието на външния вид е невероятно мощно средство. Аз ще ви науча как да го използвате, така че да работи за вас.  Това се случва само когато имиджът ни е в синхрон с личността ни и ни кара да се чувстваме красиви. Външният вид е това, по което хората ще ни определят в първите няколко секунди от срещата, самочувствието е това, с което ще ни изпратят.

Казвам се Румяна Величкова и съм професионален имидж консултант повече от 8 години. През 2010 година завърших The Style Core Institute в САЩ, където имах удоволствието да науча как се изгражда личен имидж от Карла Матис –  световен мастер имидж консултант. Специфики като например, как влияят платовете на фигурата, коя е подходящата прическа спрямо формата на лицето, силуети, пропорции, какво ни кара да се откроим и ни помага да бъдем уверени в себе си – това са само малка част от нещата, които се стремя да покажа на хората, които искат да подобрят личното си представяне и излъчване.

Аз съм част от екипа на CM Consulting - първата българска компания, предлагаща специализирани обучения, уъркшопи и консултации в областта на бизнес етикета, международния протокол, презентационните умения и корпоративния имидж.

 

Все повече големи организации назначават жени на ръководни позиции. Ето защо сега е точният момент за всяка една от нас да изгради уверен, личен и постоянен бранд на ръководител, чрез който да бъде отличена, чута и повишена. Всяка жена носи ярка идентичност в себе си, която е ключът към успеха. В процеса на личния брандинг мога да помогна да намерите най-силните си страни и да използвате максимума от тях.

Румяна Величкова, говори за личен имидж

Запознайте се с част от медийните участия и съвети за имидж и стил от Румяна Величкова във видео галерията:

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Rumyana Velichkova, Image Consultant. All rights reserved.